De winkelwagen is leeg

VOORjaarsdegustatie

24 en 25 MAART, de roerdomp

Binnenkort is het weer zover. Onze lentedegustatie vindt dit jaar plaats op 24 en 25 maart in hostellerie de Roerdomp te Diepenbeek (Stationstraat 114, zie plannetje hieronder).

Voorjaarsdegustatie
Ook dit voorjaar kan je kennis maken met een groot aantal wijnen uit ons assortiment waaronder een aantal interessante nieuwigheden uit onder meer Frankrijk en Portugal. Op zondag is er de aanwezigheid van Ricardo Silva uit Portugal. Hij is de eigenaar van Herdade Dos Grous en komt persoonlijk zijn wijnen voorstellen. Afkomstig uit de Alentejo regio behoren die tot het beste wat Portugal te bieden heeft. Van hetzelfde huis komt ook onze olijfolie en de fleur de sel.

En natuurlijk zijn de wijnen van de vertrouwde huizen zoals Domaine La Garelle en Corte lenguin te (her)ontdekken met een aantal nieuwe jaargangen.
Tijdens onze degustatie kan je eveneens onze nieuwe gin proeven. De Cavalieri gin is een Limburgse artisanale top gin en is beschikbaar in 3 variëteiten. Te ontdekken tijdens het weekend.

We hebben ook een speciale stand met zomerse partywijntjes en heerlijke rosé’s voor de warme dagen. En natuurlijk zijn er de interessante kelderresten die tegen spotprijzen de deur uit kunnen.

Je kan al deze heerlijkheden komen proeven op zaterdag 24 maart van 14 tot 21u en op zondag 25 maart van 14 tot 19u. de inkomprijs bedraagt 5€ ( overigens nog steeds dezelfde prijs als 11 jaar geleden ) met het gratis degustatieglas uiteraard inbegrepen.

Nodig gerust familie, kennissen en vrienden uit om mee te komen genieten. Wij kijken er alvast naar uit en hopen jullie te mogen begroeten op onze lentedegustatie. 

Het wijnboetiekteam

Dirk Callaert & Erik Booten