-
Tramari Gemaakt van 100% Primitivo en heeft een licht roze kleur. In de neus een intens en aanhoudend aroma van Mediterraanse invloeden en toetsen van kers en framboos.
Dit is een frisse en elegante rosé die zeer evenwichtig is in de mond. Kan tot 3 jaar bewaren en is prima bij slaatjes, gegrilde gerechten of als aperitief.
-
Pecorino Destriero Falerio Deze 100% Pecorino heeft een zeer mooie, expressieve neus. In de aroma’s herkennen we vooral rijp fruit als perzik en meloen, bijgestaan door een lichte honingtoets en een boeket frisse lentebloemen.
De smaak is perfect in balans, met een mooie combinatie tussen rondheid en zuren. De afdronk is smaakvol en lang. Lekker bij aperitief, salades, oosterse keuken, pasta's. Jong drinken.
-
Tre Di Tre Blend van Negroamaro, Primitivo en Malvasia. In de neus fruitige aroma’s van rijp zwart fruit in combinatie met zuiderse kruiden.
Mooie structuur en goed geconcentreerde tannines. Kreeg 6 maand vatrijping en is zijn best bij allerlei vleesgerechten en barbecue. Kan tot 8 jaar liggen.
-
Cream liqueur Een zachte romige likeur op basis van de typische Afrikaanse Marula vrucht. Deze vrucht is rijk aan vitamine C en bevat 8 keer meer vitamine C dan 1 sinaasappel.
-
Grüner Veltliner DAC De Grüner, een fruitige wijn gerijpt in de zon. Lichtgeel in het glas, met geurige hints van rijpe appels en abrikozen.
In de mond een verrukkelijke mix van fruit en mineralen, bekend om de witte peper afdronk. Jong drinken bij slaatjes, lichte visbereidingen en Aziatische gerechten.
-
Pinot Blanc UNA Helder geel in het glas. In de neus noties van exotisch fruit. Elegante wijn met zachte toetsen. Jong drinken bij gevogelte, slaatjes en Aziatische gerechten.
-
Alegranza brut nature p>Lichtgeel met gouden reflecties. Mooie blend van 85% Macabeo en 15% Chardonnay. Traditioneel gemaakt met rijping op fles gedurende 14 maanden in contact met de droesem. In tegenstelling tot de meeste cava's uit het Noorden niet bijgezoet.Fruitig, met tonen van geroosterd brood, hazelnoten en amandelen. Fris en uitgebalanceerd met mooie zuren. Jong drinken als aperitief of bij voorgerechten.
-
Sparkling Sauvignon blanc 0% 100% Sauvignon Blanc. Geel met licht gouden reflecties. In de neus vinden we toetsen van passievrucht en mango, maar ook meer delicate toetsen van wit fruit, perzik en nectarine.
De mond heeft een elegante en lichte rondheid, met rijpe fruittonen die in evenwicht zijn met de verfrissende bubbels. Jong drinken als aperitief.
-
Cuvée de Solstice rosé La Garelle Mooie rosé gemaakt van 60% Syrah, 30% Grenache en 10% Viognier. Hints van rood fruit (aardbei en framboos) in de neus. Ronde wijn met een overheersende smaak van rijpe bosaardbeien.
Lekker bij gemengde sla, grillades en vis. Ideaal terraswijntje. Kan tot 3 jaar na de oogst gedronken worden.
-
Cuvée de Solstice rouge La Garelle Uitstekende blend van 40% Grenache, 40% Syrah en 20% Carignan. Men ruikt braambessen en leder. In de mond toetsen van braambes, zwarte kers en zuiderse kruiden.
Mooi bij eend, kaas, vleesschotels en stoofpotjes. Kan tot 6 jaar ouderen.
-
Conves branco Blend van Antão Vaz, Arinto en Roupeiro, die afzonderlijk gisten in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur voordat de uiteindelijke blend wordt gemaakt.
Citroengeel met groene hints en aroma’s van tropisch fruit. Fris en bloemig. Past heel goed bij vis- en zeevruchtenschotels, salades en Aziatische gerechten. Jong drinken.
-
Conves tinto Assemblage van Aragonês, Alicante Bouschet en Syrah. Geconcentreerde robijnrode kleur. Mooi intens aroma van rode vruchten en rijpe bosvruchten. Rond en evenwichtig in de mond. Past goed bij mediterrane gerechten in het algemeen, pasta en zachte kazen. Kan 4 jaar ouderen.
-
Reflet Gourmet blanc IGP Vaucluse Lichte en fruitige assemblage van Chardonnay en Rolle. Hij heeft de textuur van een droge witte wijn, maar de smaak van een zoete witte wijn. Een snoepje om te drinken. Jong drinken bij nagerechten, blauwe kaas, fruit en foie gras.
-
Belle Vue wit Blend van 33% johanniter, 27% muscaris en 40% souvignier gris (waarvan 10% 14 maanden Franse barrique) . Aroma’s van rijpe perzik, gebakken appel en vanille.
In de mond verfrissende citrus en abrikoos. Gevolgd door toetsen van honing en cedernoten. Jong drinken bij slaatjes, gebakken vis en sushi.
-
Belle Vue rosé Assemblage van 65% Merlot khorus en 35% Cabaret noir. Levendige aroma’s van framboos met de verfijnde smaak van veenbessen en bloedsinaasappel. Jong drinken bij slaatjes of als aperitief.
-
Belle Vue rood Mooie blend van 37% Merlot khorus, 57% Cabaret noir (waarvan 12% 3 jaar gerijpt op acacia hout), 6% Cabernet cortis (12 maanden op Franse barrique).
Delicate aroma’s van bramen en pruimen. Sappig in de mond met hints van donkere kers, zoete paprika en zwarte olijven. Jong drinken bij gevogelte.
-
Janare Falanghina Guardiolo Deze wijn gemaakt van 100% Falanghina druiven heeft een strogele kleur met groene reflexen. In de neus pistachenoten, ananas en kiwi. In de mond aroma’s van tropisch fruit, limoen en dit samen met een minerale toets. Exotische afdronk.
Deze schitterende wijn kan 3 jaar bewaren en is lekker bij visgerechten, pasta met ansjovis of als aperitief.
-
Langhe Dolcetto Robijnrood. Deze 100% Dolcetto heeft fruitige aroma’s van zwarte kers met een lichte amandelafdronk.
Ongefilterd en uitstekende begeleider van pasta, geroosterd vlees en zachte kazen. Kan makkelijk 5 jaar bewaren.
-
Premium Chardonnay Witte wijn met olijfgroene tinten. De neus is geurig met tonen van wit fruit, peren, appels en perziken. Harmonieus in de mond, aangevuld met een aangenaam verfrissende citruszuurtje. Kreeg lichte vatrijping. Ideaal bij gevogelte met roomsaus, vis en zeevruchten. Jong drinken. -
Premium Cabernet-Franc intens rode kleur. De neus integreert peper, frambozen en bramen, met kruidige toetsen, hints van koffie en chocolade door de rijping op eikenhout. Genoot van 12 maanden vatrijping op ranse en Amerikaanse eik. In de mond is hij zacht met evenwichtige zuren.Past goed bij pasta, gegrild lamsvlees, tagliata van kalfsvlees met parmezaanse kaas en rucola. Kan 6 jaar bewaren.