-
LA Cetto Don Luis Viognier reservada Deze vol gele witte wijn is een schoolvoorbeeld van een mooie lekker genietbare Viognier. Intense aroma’s van perzik, banaan, mirabel en gele pruimen overheersen in de neus.
In de mond kent hij een ronde aanzet en men proeft het zomers gele fruit ondersteund door een mooi zuurtje.
Lange afdronk. Op zijn beste bij Oosterse en Creoolse gerechten. Kan 4 jaar liggen.
-
Cuvée réserve La Garelle Gemaakt van 60% Syrah en 40% Mourvèdre. Kreeg 6 maanden vatrijping. In de neus viooltjes, kers en zuiderse kruiden samen met gerookte hints. In de mond rijpe bosvruchten ( braam, cassis ) en vanille.
Past uitstekend bij vlees in saus, wild en kaasschotels. Kan makkelijk 7 jaar bewaren.
-
Carnivor Zinfandel Deze 100% dieprode Zinfandel is sappig, vet, groot en smaakvol, met hints van kruiden. Intense donkere fruitsmaken van bramen, pruimen en bosbessen worden gecombineerd met noten van mokka, donkere chocolade en zwarte peper.
Smaken van vanille en geroosterde amandel blijven hangen in een lange afdronk. Lekker bij geroosterd vlees en kaas. Kan 7 jaar liggen.
-
Sauvignon blanc reserve Diemersdal Zuivere 100% Sauvignon Blanc met tonen van citrus en limoen die de weg vrijmaken voor tropisch fruit met levendige tonen van passievrucht en kruisbes. Deze bekroonde wijn combineert focus en complexiteit met aantrekkingskracht en charme in de afdronk. Lekker bij zeevruchten en gebakken vis. Kan tot 5 jaar liggen.
-
Partida Limitada Malbec intense en heldere handgeplukte Malbec. Het aroma benadrukt fascinerende toetsen van pruimen, frambozen, kersen en chocolade. Genoot van 12 maanden vatrijping op nieuwe Franse eik. In de mond delicaat en complex. Mooie zijdeachtige afdronk. Lekker bij vederwild, rood vlees, harde kazen. Kan 8 jaar ouderen. -
Vieira de Sousa pink een mooie port met de heerlijke smaak van verse rijpe aardbeien. Verfrissende fruitige Rosé van Luisa Borges hand die het perfecte evenwicht heeft tussen fruitzuurheid en zoetheid.
Niets minder dan perfect voor het terras op een warme zomerdag. Mooi in combinatie met een Indian tonic;
-
Rufus Stone Heathcote Shiraz Robijnrode 100% Shiraz van 30 jaar oude wijnstokken. Rijke, evenwichtige wijn met aroma’s van zoethout, pruimen, witte peper en tabak.
Zelfde smaken komen terug in de mond aangevuld met toetsen van zwarte chocolade, rijpe moerbei en braambessen. Kreeg 12 maanden vatrijping op Franse eik (25% nieuw).
Kan tot 7 jaar bewaren en lekker bij rood vlees, lam, vederwild en harde kazen. -
Habla Del Silencio Assemblage van Cabernet Sauvignon, Syrah en Tempranillo. Expressieve diep kersenrode wijn, zacht van structuur. In de neus minerale tonen, rijp zwart fruit, balsamico en bloemen.
In de mond fluwelig, met tonen van peper, mokka, kokos, vanille en donkere chocolade. Heeft 6 maanden gerijpt op Franse eiken vaten. Lekker bij barbecue, vleesgerechten en pasta's. Kan tot 5 jaar bewaren.
-
Frore Isola dei Nuraghi IGT Heldere, lichtgele “blanc de noir” uitsluitend gemaakt van rode inheemse druivenrassen. Delicate en unieke wijn. Zeer aromatisch met exotische accenten. Jong drinken bij slaatjes en lichte visgerechten.
-
Petit Chablis Louis Moreau Deze 100% Chardonnay heeft een licht goudgele kleur. Fruitig en levendig, met een lichte toets van groene appel en citrusvruchten. In de mond is hij mooi rond en verfijnd.
Lekker bij schaaldieren, gegrilde vis, gevogelte. Kan tot maximaal 4 jaar bewaren.
-
Saronsberg Viognier Licht gele 100% Viognier. Aroma’s van honing, rijpe peer, abrikoos en delicate florale hints. In de mond subtiele kruidigheid en geel fruit.
Kreeg 16 maanden vatrijping en kan tot 5 jaar liggen. Mooi bij stevige visgerechten, wit vlees en slaatjes.
-
Barbera d'Asti superiore Tunet DOCG Barbera is het druivenras dat de mensen van Piemonte typeert. Robuust en koppig, sterk en stil. Helder robijnrode kleur met granaattinten. Een intense wijn met persistente geur.
Kreeg 12 maanden vatrijping. Toetsen van rijp, rood fruit en pruimen. Warme, volle smaak. Prima bij rood vlees, licht wild, rijke pasta's en stoofpotjes. Kan makkelijk 10 jaar ouderen.
-
Pinotage reserve Diemersdal Deze 100% dieprode Pinotage van 40 jaar oude stokken rijpte 16 maand in Franse barriques, waarbij 40% nieuwe vaten werden gebruikt. Tonen van bramen, zwarte chocolade, koffie en rijpe pruimen met een kruidige houtnoot in het boeket.
Fluweelzacht en levendig in de mond, met gepolijste tannines, een goede balans en een lange, kruidige afdronk. Top bij braai, lam, rood vlees, wild en harde kazen. Kan makkelijk 12 jaar liggen.